Hoofdafbeeling van ArtOro Deurne

ArtOro Deurne

Kunst verbindt! Daarom hebben we bij ORO een netwerk van ateliers in de regio waar kunstenaars de kans krijgen om hun creativiteit te uiten. Er zijn ateliers van ArtORO in Deurne, Gemert-Bakel, Helmond, Laarbeek en Someren. Hier krijgen kunstenaars de kans om hun creativiteit de vrije loop te laten. Er is ruimte voor het uitvoeren van allerlei ambachtelijke en kunstzinnige activiteiten. Hierdoor ontwikkelen en versterken zij hun talenten, hun zelfvertrouwen en hun zelfbeeld.

Samen werken
Bij ArtORO streven we ernaar om verbindingen aan te gaan en samen te werken met lokale kunstenaars, collega-zorginstellingen of bedrijven. Daarom delen we onze kennis, onze ruimtes en zoeken duurzame verbindingen met de omgeving. Onze kunstenaars staan midden in de maatschappij, inspireren en worden geïnspireerd, ontdekken en ontwikkelen.

Ateliers
Ieder atelier heeft zijn eigen sfeer, karakter en activiteiten. Er wordt getekend en geschilderd. We werken o.a. met glas, keramiek, hout en textiel. Ook is er ruimte voor grafisch werk op de computer en muzikale talenten krijgen ontplooiingskansen. Steeds is de vraag van de cliënt het uitgangspunt. Samen zoeken we naar de benodigde ruimte om kansen en talenten de mogelijkheden te geven die ze verdienen.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag
9:00 - 16:00

Adres

ArtOro Deurne
Martinetplein 4
5751 KM Deurne
Noord-Brabant

Een greep uit onze producten

ArtOro Deurne
Card image

Ingewikkeld Muiltje

door Hilde Joosten

ArtOro Deurne
Card image

Held met horens

door Mart Verberne

ArtOro Deurne
Card image

Balkon schaal

door Michelle Thijssen

ArtOro Deurne
Card image

Blokje Bruin, Blokje Blauw

door Paul Schellens

Bekijk al onze producten