BlijGoed nieuws

BlijGoed op de vtwonen & designbeurs 2022

Van 4 t/m 9 oktober 2022 is een vtwonen selectie van BlijGoed producten te zien op de vtwonen & designbeurs in het EXPO Greater Amsterdam.

BlijGoed speelt met haar vtwonen selectie in op de trends die we het komende jaar gaan terugzien in onze huiskamers. Rond en zacht zijn hierbij het uitgangspunt. Geen perfecte cirkels of ovalen, maar met de hand getrokken lijnen die authenticiteit en vriendelijkheid uitstralen. Leidend zijn de kleuren zachtgeel en donkergroen, in combinatie met zwarte lijnen en natureltinten. Een vrij natuurlijk en rustig kleurpalet, maar gecombineerd met grafische elementen geeft dit een spannend en speels effect.


Verschenen: het BlijGoed Mini Magazine 2022

In het BlijGoed Mini Magazine komt het warme gevoel van BlijGoed naar je toe. Aangevuld met woontrends en tips voor thuis van styliste Jasmijn Miltenburg.

https://issuu.com/ono-ono/docs/blijgoed_minimagazine_2022


Mooie aandacht voor BlijGoed in de krant!


Een Blije koper in februari!


Koper Barbara: “Kopen op BlijGoed is een hele blije experience. Een pakket met lieve berichtjes erin. En dan… meer dan verrast worden door de schitterende blauwe vaas. Ik ben enorm onder de indruk van de kwaliteit en creativiteit. Hoe leuk is het om ook iets cadeau te geven!” 


Beste Janneke Blom en collega’s, Het kunstwerk is net aangekomen en uitgepakt. Het is prachtig, ik ben onder de indruk en er echt heel blij mee. Het gaat een mooie plaats krijgen in huis. Dank dat ik jouw werk mocht kopen en voor het lieve kaartje erbij. Beste groeten. Stephan


Wekelijks worden er nieuwe producten toegevoegd aan BlijGoed, die door de makers zelf worden beschreven !


Op 1 december 2020 was er een BlijGoed zoomfeestje voor alle trotse makers, samen met de bouwers, trainers en HandicapNL.


Een kijkje achter de schermen bij de training Productpresentatie & ondernemerschap: www.specialarts.nl/343453