BlijGoed en vtwonen&designbeurs 2022

Van 4 t/m 9 oktober 2022 is een vtwonen selectie van BlijGoed prducten te zien op de vtwonen & designbeurs in het EXPO Greater Amsterdam.


De BlijGoed vtwonen selectie

BlijGoed speelt met haar vtwonen selectie in op de trends die we het komende jaar gaan terugzien in onze huiskamers. Rond en zacht zijn hierbij het uitgangspunt. Geen perfecte cirkels of ovalen, maar met de hand getrokken lijnen die authenticiteit en vriendelijkheid uitstralen. Leidend zijn de kleuren zachtgeel en donkergroen, in combinatie met zwarte lijnen en natureltinten. Een vrij natuurlijk en rustig kleurpalet, maar gecombineerd met grafische elementen geeft dit een spannend en speels effect. Eerder dit jaar werden op het atelierplein tijdens de Art Burt Biënnale in Hengelo verschillende stijlkamers ingericht met BlijGoed producten. Terug te zien in dit inspirerende BlijGoed Mini Magazine https://issuu.com/ono-ono/docs/blijgoed_minimagazine_2022


Inspiratie en zelf aan de slag

Tijdens de vtwonen&designbeurs is op het cityplein een werkplek ingericht waar de makers van verschillende ateliers aan de slag gaan. Er wordt onder andere keramiek gedecoreerd met glazuur, er worden bladeren afgedrukt in klei en linosnedes verwerkt tot schaaltjes. Mooi om het werkproces te zien en je te laten inspireren. Ook is er een print kabinet waar je een van de BlijGoed smiles van jouw keuze op handgeschept papier kunt afdrukken.

Zelf aan de slag kun je in de workshop: Maak je eigen designstempel. Met stempelinkt en jouw eigen ‘linosnede’ druk je overal jouw stempel op.


De keuze van …

Special Arts beheert een kunstuitleencollectie met ruim 3.000 bijzondere kunstwerken van buitengewone kunstenaars. Om deze aan het publiek te tonen, worden kunstenaars, ontwerpers, curatoren, architecten en creatieven gevraagd een keuze te maken uit deze kunstcollectie. De keuze van het vtwonen team is op het city plein te zien op de kunstwand. In het BlijGoed Mini Magazine lees je tips om thuis een eigen kunstwand in te richten.

Zie ook www.specialarts.org/collecties


 

Dagprogramma Ontmoet de makers van 10.00 tot 15.00 uur

Dinsdag 4 oktober 2022: Atelier Rietveld en Kijkoor

Woensdag 5 oktober 2022: Hart Werk en Kunst en Kijkoor

Donderdag 6 oktober 2022: Paspartoe en Het Weeshuis

Vrijdag 7 oktober 2022: Kijkoor